leden gezocht voor nieuwe toeristische raad

Toeristische raad voor Zomergem, Lovendegem en Waarschoot

De toeristische troeven van Waarschoot, Zomergem en Lovendegem verdienen meer aandacht. Hier kun je niet alleen prachtig fietsen langs de Lieve of op het fietsnetwerk, ook wandelliefhebbers komen aan hun trekken langs de Oude Kale of via het wandelnetwerk. Genieten van natuur, bossen en landschappen. Tot rust komen. Ondertussen geniet je van gezellige cafés en restaurants, van streekproducten, kapelletjes en ander erfgoed. En logeer je in een charmant logies.

Leden gezocht!

Samen met jou wil VVV De Lieve verder dromen en richting geven aan de ontwikkeling van toerisme en recreatie. We richten daartoe een intergemeentelijke toeristische raad op. Die raad heeft een visie nodig en die mag jij mee bepalen. Op drie dinsdagavonden komen we samen, telkens in één van de gemeenten. Elke avond bespreken we een ander thema onder professionele begeleiding. Stap voor stap geven we richting aan de verdere toeristische ontwikkeling en daar hebben we jou voor nodig.
Ben je gebeten door toerisme en recreatie? Heb je wensen of dromen voor het gebied? Zie je toeristische mogelijkheden vanuit natuur, landschap, landbouw, erfgoed, horeca, handel of andere? Neem dan deel aan dit traject van drie avonden en zet dit gebied definitief op de toeristische kaart.
De drie avonden vinden plaats op:
  • 17 oktober, 19.30 u., Raadzaal OCMW-gebouw, Kasteeldreef 72, Lovendegem, 
  • 14 november, 19.30 u., Gemeenschapscentrum 't Schaapstuk, Luitenant Dobbelaerestraat 14c, Zomergem
  • 12 december, 19.30 u., Cultureel Centrum, Nieuwstraat 8, Waarschoot 

Info en inschrijven

Surf naar Toerisme Meetjesland  of bel 09 378 67 01

 
Dit is een initiatief van VVV De Lieve in samenwerking met Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Meetjesland en Plattelandscentrum Meetjesland. Het kadert in het project 't liefken voor altijd dat wordt mogelijk gemaakt met steun van Leader Meetjesland.

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids    

© 2017 Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be