Nieuws

Kampioenenviering

Op vrijdag 23 november organiseren de sportdienst en de sportraad een feestelijke kampioenenhulde. Elke vereniging kan kandidaten voordragen tot 9 november.

Tombola brandweerpost Zomergem

De winnende nummers van de tombola van de brandweer zijn bekend!
Klik op de titel om te kijken of je een prijs gewonnen hebt!

Vacature standplaats weekmarkt

Het gemeentebestuur heeft een vacature voor een standplaats op de wekelijkse dinsdagmarkt.

Boekenverkoop in de BIB

Tijdens de jaarlijkse boekenverkoop worden afgevoerde boeken en tijdschriften verkocht die uit de collectie van de bibliotheek verwijderd zijn omdat ze hun actualiteit verloren of omdat ze niet meer in voldoende goede staat zijn om uit te lenen.

Huisdiersticker

Door een huisdiersticker op het raam of de deur van een woning te kleven, kun je aan de hulpdiensten laten weten hoeveel én welke huisdieren in een huis aanwezig zijn. 

Registratie orgaandonatie was een succes!

Op zondag 23 september 2018 kon je langskomen in het gemeentehuis om je te registreren als orgaandonor, naar aanleiding van het tv-programma Make Belgium Great Again. De dienst burgerzaken registreerde maar liefst 85 inwoners als orgaandonor.

Jouw vereniging of zaak op de kerstmarkt?

Het gemeentelijk feestcomité is al volop bezig met de voorbereidingen van Winterpret. Interesse in een stand van jouw zaak of vereniging op de kerstmarkt in Zomergem? Reserveer nu al je plaatsje!

Info nieuwe straatnamen

Een 30-tal straten zal na de fusie van naam moeten veranderen. Dit heeft praktische gevolgen en daarom organiseerden we infoavonden voor de inwoners die een nieuwe straatnaam of een nieuw huisnummer zullen krijgen. Via deze link kan je de presentatie bekijken.

Cursussen en luisteravonden in de BIB

BIB Zomergem organiseert samen met Vormingplus Gent-Eeklo interessante avonden en cursussen. We starten op 20 september met een boeiende en leerrijke luisteravond over de toekomst van radio en televisie in een digitale wereld.

Glascontainers Hofbouwstraat tijdelijk buiten gebruik

Na het bouwverlof is de aannemer begonnen met de opbraak en de heraanleg van het tweede deel van de Hofbouwstraat (tussen de Kruisdreef en de Lt. Dobbelaerestraat).
De parking aan GC 't Schaapstuk en de glascontainers zijn tijdelijk niet toegankelijk.

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be