Nieuws

Nieuwe openingsuren vanaf 7 januari 2019

Op 1 januari worden Lovendegem, Waarschoot en Zomergem samen de nieuwe fusiegemeente Lievegem. De openingsuren van de drie gemeentehuizen zijn vanaf 7 januari op elkaar afgestemd. Hou er wel rekening mee dat de gemeentehuizen van 31 december tot en met 6 januari gesloten zijn voor de overgang naar Lievegem.

Installatie Lievegemse gemeenteraad

Op 2 januari wordt de Lievegemse gemeenteraad geïnstalleerd. Klik op de titel voor alle informatie over die installatievergadering.

Begin je feestje dit jaar al op bus of tram

Reken terug op De Lijn om je veilig van en naar je oudejaarsnachtparty te brengen. Dankzij de Provincie rij je bovendien gratis* met de feestbussen!


Sluitingsdagen gemeentediensten december-januari

Op 13 december is de dienst burgerzaken van Zomergem uitzonderlijk gesloten wegens opleiding. Hou rekening met nog enkele sluitingsdagen van onze diensten in december en januari. 

Gemeentehuis gesloten in de eerste week van januari

Het gemeentehuis is gesloten op 25 en 26 december en van 31 december tot en met 6 januari.

Wedstrijd mooist versierde huis

Versier tijdens deze eindejaarsperiode uitbundig je huis, wees origineel en maak er een eigen creatie van! Je kan er ene mooie prijs mee winnen.

Aankomst Sinterklaas

De jeugdraad kon de Sint en zijn Pieten overtuigen om op zondag 25 november opnieuw langs te komen in Zomergem. Na de aankomst per boot gaat het richting Sportcentrum Den Boer waar de Sint en zijn Pieten de kinderen zullen ontvangen en entertainen.

Word jij gastheer of ambassadeur van Landschapspark Drongengoed?

Landschapspark Drongengoed zoekt ondernemers die een gastheer willen zijn voor het gebied en zoekt inwoners die als ambassadeurs de pracht van Drongengoed willen helpen uitdragen. Ook Zomergem ligt in dit gebied.

Nieuwtjes Sociaal Huis

In november is de sociale dienst van het OCMW elke donderdagnamiddag gesloten wegens opleiding van de medewerkers.

Sportkampen kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseert de sportdienst leuke sportkampen voor kinderen van de lagere school en de kleuterschool. Schrijf nu in!

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be