Gezocht: vrijwilligers met een erfgoedhart!

Regionaal Landschap Meetjesland en COMEET stellen hiervoor elk hun expertise ter beschikking en bouwen een werking uit rond onroerend erfgoed in de omgeving.

 

Ben je van nature uit nieuwsgierig en heb je interesse in het erfgoed van de gemeente Zomergem? Dan ben jij onze geknipte vrijwilliger!

 

Wat mag je verwachten?

We gaan op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de controle van de erfgoedinventaris van de gemeente Zomergem.

 

We leren je de kneepjes van het vak! Een actuele inventaris is namelijk heel belangrijk omdat je zo het waardevolle erfgoed van de streek in kaart brengt. We begeleiden je bij de controle van bestaande inventarissen en het fotograferen van gebouwen. Wie met de computer aan de slag kan, verwerkt de informatie digitaal. Op die manier kan alles gemakkelijk aangevuld of geraadpleegd worden.

 

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan vóór 1 oktober. Contacteer ons via mail op het e-mailadres info@ioedmeetjesland.be, via telefoon (09/373.75.96) of per post IOED Meetjesland, Panhuisstraat 1, 9070 Destelbergen.

 

Ondertussen kan je alvast een kijkje nemen op www.ioedmeetjesland.be!

 

 


Sitemap   Webwijzer   Stratenplan   Extranet   Intranet   Handelaars- en Verenigingengids   Privacyverklaring    

© Gemeente Zomergem, Alle rechten voorbehouden | the eForum Factory.be